2016. április 24., vasárnap

Josh Cassidy paralimpikon világbajnok 2012



"Gyerek korom óta mindig is 'nagyot' álmodtam. Nagyon fiatal koromban rájöttem, hogyan kell legyőzni a fizikai akadályokat. Ez a megközelítés segített leküzdenem az élet útjában álló akadályokat más célok eléréséhez. A célok, amelyek hajtanak minket, újabb célokat adnak nekünk, s lehetővé teszik számunkra, hogy boldog legyen az életünk. ....

A világjárás szélesíti a tudást, a kreativitást és a személyes növekedést, más kultúrákat ismerhetünk meg, és más emberek miénktől eltérő tapasztalatait.

És ma, könnyebb más helyekre menni, mint valaha.



Nekem már volt szerencsém szerte a világon atlétika versenyekre utazni, azt csinálom, amit szeretek, ami versenyzés. Gyakran nem kapok sok egy esélyt, hogy a látvánonyosságokat megnézzem, azonban csak a más helyekre utazás ötlete mindig izgatottsággal és teljesítmény-vággyal tölt el."

Josh Cassidy olimpiai sportoló, ráktúlélő. Szenvedély, kitartása és hozzáállása rengeteg embert ispirált szerte a világban és otthon (Kanadában).

Szakítva a hagyománnyal, a North East England Tyne Alagút először a történelem során átnevezése került 2012 szeptemberében tisztelegve a világ legjobb kerekesszékes sportolói előtt. A déli alagutat "Josh Cassidy"-ra nevezték.



"Mérhetetlenül büszkék vagyunk az éves Tyne Alagút 2K kerekesszék versenyre. Ez egy világszínvonalú esemény, amely lehetővé teszi a legjobb nemzetközi kerekesszékes versenyzők számára, hogy megmutassák tehetségüket itt a Tyneside-on. ...
Josh nyerte a Tyne Alagút 2K International kerekes szék futamot három alkalommal (2008, 2010, 2011). 2011-ben Josh a leggyorsabb lesiklás sebességi rekordot állított az új Tyne alagútban: 56 mph.
Már kaptunk pozitív nyilvános választ, s elindítottuk ezt a kampányt, amelynek célja, hogy megünnepeljük a T2K sportolóink hihetetlen képességeit. Majdnem 50.000 autós hajt át naponta az átnevezett alagutban, ami szerintem egy fantasztikus módja annak, hogy az emberek megtudják, hogy milyen nagyszerűek ezek a sportolók." (Rachel Turnbull, a TT2 vezérigazgatója)

A Tyne Alagút 2k két kilométeres: természetesen a Jarrow találkozásánál kezdődik az alagút, a South Tyneside-nál, áthalad a 1967-beépített northbound jármű alaguton, és befejeződik az autópályadíj plázáknál, a Tyne folyótól északra. Ez az egyetlen olyan esemény, amelyre a TT2 lezárja az alagutat, és őt jegyzik a versenytársak mint "a leggyorsabb a világon."
Josh website-ja

Az eredeti cikk a mostani www.grembimadihun.blogspot.com szerzői oldalról lett átköltöztetve 2016.04.24-én, eredeti post by Greti (2014.04.28.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése